Pizza Hut, under ledning av CEO Richard Forsshéll, befinner sig i en expandering- och utvecklingsfas. Som en del av denna satsning rekryteras nu Thomas Wendel som COO.


Thomas tillträder sin tjänst den 13 mars och tar plats i Pizza Hut Sveriges ledningsgrupp. Thomas har lång erfarenhet från olika roller inom kedjedrift och försäljning. Nu senast som Retail Manager för NetOnNet och dessförinnan har han haft ledande roller som b.la HR-chef
och landschef för Kjell & Company. Pizza Hut´s 26 restauranger och dess medarbetare i Sverige kommer att ledas och utvecklas av Thomas Wendel.

– Med Thomas bakgrund inom kedjedrift och försäljning i kombination med hans erfarenhet från HR så kommer han att vara ett starkt tillskott för oss på Pizza Hut. Vi värnar om vår personal och har som ambition att vara den bästa arbetsgivaren i vår kategori. Detta i kombination med all den driftserfarenheten vi redan har i vårt driftteam så kommer ha en stark uppställning för att fortsätta bygga och utveckla vår fantastiska kedja säger, Richard Forsshéll, CEO Pizza Hut Sverige.

– Uppdraget och visionen för min roll är tydlig; tillsammans med ledningen ska jag med min erfarenhet ta Pizza Huts varumärke, erbjudande, service och försäljning till nya nivåer. Tillsammans med alla våra duktiga medarbetare i drift teamet ska vi realisera detta i kombination med att aktivt arbeta med bolagets tydliga vision att vara en attraktiv och bra arbetsgivare. Vi ska vara bäst i klassen! Jag är väldigt taggad på att sätta igång arbetet. Det ska bli riktigt kul dessutom älskar jag pizza, säger Thomas Wendel.