Från och med den 1 mars tillträder Nemrud Gulo som driftchef på City Gross. Nemrud arbetar just nu som chef för driftsupport inom City Gross och kommer närmst från Netto. Nemrud har en gedigen bakgrund inom detaljhandeln, både som butikschef, distriktschef och regionchef inom Netto och Coop

– Det känns väldigt kul att få vara med och driva City Gross framåt. Jag började på Bergendahls Food för fem månader sedan och har fått ett otroligt gott intryck, jag tycker om den positiva kulturen, att alla vill så mycket, säger Nemrud Gulo.
– Jag tackar för förtroendet och ser fram emot att få komma närmre verksamheten och mina kollegor nu.

Samtidigt axlar Mathias Karlsson, idag regionchef Mitt/Norr, även rollen som biträdande driftchef.

Anders Wennerberg, vd City Gross - Butiksnytt 2020

-Jag är glad att Nemrud valt att ta ytterligare ett utvecklingssteg inom City Gross, säger Anders Wennerberg, VD för City Gross. Han har en bakgrund och profil som passar rollen ypperligt. Mathias och Nemrud kommer tillsammans utgöra ett starkt team.