Hemköp fortsätter att växa och öppnar den 27 november en ny butik i Västerås. Med en tredje butik i staden stärker Hemköp närvaron och skapar 20 nya arbetstillfällen. Intresset för att arbeta i butiken har varit stort, butikschef Hanna Lundberg har gått igenom cirka 800 ansökningar.

Med en yta om drygt 600 kvadratmeter erbjuder den nya butiken ett brett sortiment av färskvaror. Butiken blir även ett postombud som en service för de boende i området. 

Hanna Lundberg Vasteras BC
Hanna Lundberg, butikschef på Hemköp Östermälarstrand.

–Behovet av en butik på Östermälarstrand är stort, så det är en ära att få öppna den här butiken tillsammans med ett fantastiskt gäng medarbetare. Vårt mål är att leverera en butik fylld med bra mat och ge den bästa kundservicen, säger Hanna Lundberg, butikschef på Hemköp Östermälarstrand.

Butiken ligger vid entrén in till stadsdelen Öster Mälarstrand, en av de mest spännande och expansiva delarna av staden. Butiken har ett fint läge på Bäckahästgatan invid Mälaren i ett nybyggt parkeringshus.

Butiken erbjuder ett brett sortiment av färskvaror. Butiksbakat bröd, en stor avdelning för frukt och grönt, salladsbar och ett brett sortiment av färskt svenskt kött och vegetariska alternativ. Butiken blir postombud som en service för de boende i området.

Hemköp har sedan tidigare två butiker i Västerås, i de centrala delarna och i stadsdelen Malmaberg.

Fakta Hemköp Östermälarstrand

Adress: Bäckahästgatan 1

Butiksyta: 660 kvm

Antal medarbetare: 20 st

Öppettider: 07.00-22.00 alla dagar