I morgon, klockan 10.00, slår dörrarna upp till den nyligen renoverade Hemköpsbutiken i Jakobsbergs centrum. Lokalen har genomgått en omfattande förändring, där butiksytan nu blivit ännu större och erbjuder spännande nyheter som en förbättrad delikatessavdelning med varmmatsbuffé, en moderniserad förbutik och en ny kassazon.

Under tiden Sandra Stendalen har varit butikschef för Hemköp Jakobsbergs centrum, har butiken temporärt förlagts till pop up-lokaler under den pågående renoveringen av originalbutiken. Sandra har under den här tiden märkt av det stora intresset från lokalbefolkningen.

”Pop up-butiken har verkligen överträffat förväntningarna och levererat fantastiska resultat. Omsättningen har varit imponerande, och nu ser vi fram emot att återvända till vår permanenta butik. Våra kunder är minst lika entusiastiska som vi är. Människor har verkligen väntat på det här, och jag har aldrig fått så många mejl och frågor där folk undrar när vi ska öppna igen,” säger Sandra Stendalen.

Den nya Hemköp Jakobsberg har inte bara fått en ny design utan har även ökat i storlek. Butiken har modern inredning och ett uppdaterat koncept.

”Det känns som en helt ny butik. Vi har utökat med en imponerande förbutik med posthantering och en utökad kassazon med självscanning för att förenkla för våra kunder. Dessutom har vi introducerat en helt ny delikatessavdelning där vi kommer att satsa stort på färdigmat och ost. En varmmatsbuffé är också något vi tror kommer bli en succé,” berättar Sandra.

Butikens dörrar öppnas klockan 10.00, där Sandra och hennes team välkomnar alla kunder till en nyinvigning fullspäckad med aktiviteter.

”Det känns fantastiskt och så roligt. Vi längtar enormt efter att få öppna butiken, och vi är redo att välkomna kunderna tillbaka. Vi har satsat stort på premiärdagen och kommer bjuda på tårta, glögg och alkoholfri champagne. Dessutom kommer vi ha ett jultorg där självaste jultomten kommer att vara på plats. Förutom det kommer det finnas flera demonstrationer i butiken och självklart erbjudanden i samband med öppningen.”

Hemköp Jakobsbergs Centrum Säljyta: 1700 kvm Antal medarbetare: 52 st Öppettider: 08.00-22.00 Butikschef: Sandra Stendalen