-Affärsområdet Arla Foodservice har en omsättning på 2.3 miljarder kronor och servar professionella kockar, restauranger, caféer och storkök. Vi är både glada och förväntansfulla över rekryteringen av Anna Månsson till tjänsten som chef för Foodservice för Arla i Sverige. säger Patrik Hansson, chef för Arla Sverige.

Läs också: Hon ska styra Arlas kommunikation

Anna Månsson kommer senast från rollen som försäljningsdirektör på Fazer Bageri. Hon har en gedigen erfarenhet från försäljning av livsmedel och konsumtionsvaror och är en stark ledare. Hon startade sin karriär på SSAB och har arbetat elva år på Coca-Cola i olika roller både i Sverige och Storbritannien.

-Vi ser fram emot att Anna börjar både i den svenska och europeiska ledningsgruppen för Arlas Foodservice där vi kommer att få nytta av hennes breda expertis och passion för ledarskap. Anna kommer att rapportera till Patrik Hansson, chef för Arla Sverige, och även ha en streckad linje till David Field, global chef för Foodservice.

Läs också: Arla Köket lanserar nya desserter

Anna Månsson har en Master of Science från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm i Material Science och Metallurgi och bor med sin familj i Stockholm.