Läkerol Classic Raspberry Licorice, det senaste tillskottet i Läkerol-familjen, är redan en storfavorit. Kombinationen av hallon och lakrits har blivit en modern klassiker och smaken av sötsyrliga hallon och salt lakrits hem går hem hos konsumenterna även i form av pastiller. Helt enkelt den perfekta pastillen för att göra varje stund lite bättre – anywhere, anytime.

Vecka 38 2019 lanserades Läkerol Raspberry Licorice på Pressbyrån och 7-Eleven, och sedan vecka 8 2020 har du också kunnat hitta den i övrig handel.

 Det har varit stor efterfrågan på nyheten Läkerol Raspberry Licorice, många har hört av sig och frågat var man kan köpa pastillen. Vi har fått mycket positiv respons från konsumenter som redan har Raspberry Licorice som ny favoritsmak. Fantastiskt kul tycker vi!, säger Marie Schelin, Category and Portfolio Manager på Cloetta.

Förutom att synas i butikerna så får nyheten en extra boost som hjälte i Läkerols stora mediasatsning och kommer att synas både i sociala medier, online video och TV under våren. Detta blir den andra vågen av den stora mediasatsningen för att etablera Läkerols nya kommunikationsplattform och Läkerol kommer att synas i media från vecka 12.

Nya Läkerol Raspberry Licorice finns redan ute i butik för alla lakrits/hallon-älskare. Asken väger 25 gram och lanseras i både 1-pack och 2-pack.