Kombinationen av lakrits och hallon har blivit en modern klassiker på den svenska marknaden. Läkerol Classic lanserar nu nyheten Raspberry Licorice, en efterfrågad smakkombination av just sötsyrliga hallon och salt lakrits. En perfekt pastill att unna sig för att göra varje tillfälle lite bättre, var som helst och när som helst. Dessutom sockerfri, så klart!

Höstens nyhet med smak av hallon och lakrits är ett resultat av konsumenternas önskemål. Under hösten 2018 gjordes en undersökning på Läkerols facebooksida där konsumenter fick önska vilken smak de helst ville se i nästa nya Läkerolask.

– Flera hundra personer svarade på vårt inlägg med fantastiska motiveringar och när vi sammanställde förslagen var hallon/lakrits en riktig favorit. Därför känns det extra roligt att nu kunna erbjuda just denna smakkombination till alla Läkerol-älskare, säger Fia Rasmusson, Product Manager på Cloetta.

Raspberry Licorice blir den första nyheten att lanseras med nytt designmanér där askarna fått smakhjul på baksidan av förpackningen. Ett element som adderats för att vara ännu tydligare i smak-beskrivningen, med förhoppningen att göra det lättare för konsumenten att hitta sin Läkerolfavorit.

Asken innehåller 25 gram och du kan hitta Läkerol Raspberry Licorice 1-pack på Reitan redan från vecka 38 2019. Pastillen lanseras i både 1-pack och 2-pack i övrig handel vecka 7 2020.