Urban Deli driver sedan flera år tillbaka en catering- och eventverksamhet samt uthyrning av egna lokaler till konferenser och fester. Nu ingår Urban Deli i den nya Matalliansen initierat av Fotografiska.

Fotografiska stärker sitt event- och konferenserbjudande med Matalliansen – ett helt nytt matutbud för Fotografiskas event- och konferensgäster. Med hållbarhet i fokus skapas ett upplägg som ger större valfrihet samt sparar planeten. Fotografiskas matkreatör Paul Svensson är initiativtagare och Urban Deli ingår tillsammans med Fotografiska, Farang, K-Märkt och Gastronaut Catering i partnerskapet Matalliansen. Konfererande gäster kan således välja mellan en mängd olika matkoncept genom aktörerna i samarbetet.

Läs också: Innovativ baljväxtfärs till Hemköp

Dan Jacobson, VD, Urban Deli.

-Våra värderingar går hand i hand med Fotografiskas och tillsammans kan vi skapa events med stort utrymme för kreativitet och nytänkande där vi kan höja helhetsupplevelsen för gästerna. Med stort förtroende för våra partners i detta sammanhang kan vi tillsammans skapa möten i världsklass, säger Dan Jacobson, VD, Urban Deli.

Urban Delis vision att göra matlivet enklare, godare och lyckligare. Maten ska vara god och ha tagits fram på ett sätt som också är gott för människor, djur, miljö och klimat. Cateringmenyn fokuserar på att ge en matupplevelse anpassat för social dining, gärna i minglande miljö. Även om gästerna väljer en sittande middag blir menyn varierad med förrättsmingel, sharing-plates och dessertbufféer – allt för att matgästerna ska kunna nätverka och umgås i en avslappnad miljö.

Paul Svensson, Fotografiskas matkreatör.

– Fotografiskas vision är att bidra till en mer medveten värld. Att vi fem gemensamt skapar denna allians av aktörer som brinner för mer hållbara lösningar kring hur vi ska använda oss av planetens resurser, är en dröm som nu går i uppfyllelse. Detta är en allians för att vi tillsammans vill koppla ett ännu starkare grepp för en hållbar framtid och även visa vägen till framtidens materbjudande. Vi drivs alla av samma passion och vision för vår planet, och ser med stor entusiasm fram emot att dela den med våra event & konferensgäster som nu kan välja mellan en mängd olika matkoncept vid bokning av våra lokaler, säger Paul Svensson, Fotografiskas matkreatör.