En krämig mjölkchoklad som tar tillvara fördelarna av hög kakaohalt. Hitta din favorit bland tre varianter; 45 %, 55 % eller 65 % kakaohalt. Alla med en härlig balans av en mindre söt och en mer intensiv mjölkchokladupplevelse.

Lindt & Sprüngli lanserar nu Excellence mjölkchoklad med högre kakaohalt. En choklad som har det man förväntar sig och tycker om, kombinerat med komplexiteten och kvaliteten i en hög kakaohalt. Mer kakao och mindre socker har aldrig känts så spännande! Som alltid är produkten en kombination av de rikaste aromerna och den bästa kakaon i ett tunt mästerverk.

Läs också: Lindor återigen tillbaka i lösviktsform

– Våra konsumenter uppskattar mörk choklad och vi ser med glädje fram emot att överföra vår expertis på detta område till att skapa exceptionellt god mjölkchoklad i premiumsegmentet. Därför är vi exalterade över att lansera smakupplevelsen i Excellence Mjölkchoklad med högre kakaohalt. Mer kakao och mindre socker gör detta till en perfekt ”mjölkchoklad för vuxna” säger Sandra Markovic, Nordic Brand Manager för Lindt chokladkakor.

Lindt Excellence mjölkchoklad finns till försäljning hos återförsäljare i hela landet och i Lindts egna butiker från vecka 38.