Nätbutiken Matsmart har anställt Conrad Edgren som logistikchef. Han kommer närmast från Ikea, där han de senaste 15 åren haft flera ledande befattningar runtom i världen.
– Jag vill bidra till Matsmarts vision om en värld utan matsvinn, säger Conrad Edgren.

Den 1 juli tillträder Conrad Edgren som logistikchef, CLO, för Matsmart. Han kommer närmast från tjänsten som vice varuhuschef på Ikea Rotterdam. Tidigare arbetade han för möbelkedjan i Australien och Malaysia, och han var även delaktig i att öppna Ikeas första varuhus i både Japan och Thailand.

– Jag valde Matsmart för den tydliga visionen, de passionerade medarbetarna och möjligheten att vara med på en ny tillväxtresa, säger Conrad Edgren.

Matsmarts vd Karl Andersson har gett Conrad Edgren uppdraget att överträffa kundernas förväntningar, från beställning till leverans. Det innebär bland annat att bygga än effektivare logistiklösningar, förkorta ledtiderna och ytterligare förbättra kundkommunikationen.

– Conrad Edgren får en nyckelroll för att hjälpa oss att växa på både befintliga och nya marknader. Han kommer att bidra till strategier och planer i länder där vi ännu inte etablerat oss, och även utveckla vårt befintliga lager i Katrineholm, säger Karl Andersson.