Stor efterfrågan på portionspåsar – kattmatsproducenten Mjau lanserar Mjau Megabox: en multibox med hela 48 portionspåsar i sås, tillagade i Vårgårda.

Mitt i det västgötska landskapet, i Vårgårda, har kattmatsproducenten Mjau huserat sedan 1903. Här har man lagat kattmat till flera fyrbenta generationer. 2015 lanserade Mjau multiboxar med portionspåsar – en produkt som snabbt blev populär bland Sveriges katter. Försäljningen av portionspåsar har ökat med 6,2% under det senaste året.

– Våra portionspåsar är både välsmakande för katten och enkla att hantera för ägaren. Det är receptet för deras framgång! Vi får ofta frågor från kunder som vill köpa större förpackningar och nu kan vi äntligen möta deras önskemål, säger Mia Claesson, produktschef på Mjau Sverige.

Mjau Megabox innehåller 48 portionspåsar à 85 gram i smakerna havsöring, lax, kyckling och oxkött. Portionspåsarna är tillagade i Vårgårda på naturliga råvaror utan onödiga tillsatser, spannmål eller tillsatt socker. En nyhet som kommer glädja såväl fyrbenta som tvåbenta.

Mjau Megabox med portionspåsar i sås finns i butik från vecka 19.