Med fler nyetableringar av restauranger och caféer samt en satsning på FM-tjänster, stärker företaget nu upp inom affärsområdet Sabis Restauranger. Ny chef för affärsområdet är Daniel Seifter. Daniel kommer närmast från Nordic Hotels & Resorts, där han arbetade som Director of Concepts & Innovation samt Operations Director.

Som en del av Nordic Choice Hospitality Group, har han varit med att lansera bland annat Hotel At Six, Hobo, Restaurang Tak, Stockholm under Stjärnorna och Amerikalinjen i Oslo. Daniel har också en gedigen kunskap kring mat och restaurangdrift efter att han bland annat arbetat som Chief Operating Officer på F12-gruppen samt som General Manager vid Lydmar Hotel på Blasieholmen.

Madeleine Brehmer, vVD på Sabis.

– Vi stärker teamet på Sabis Restauranger för att ytterligare utveckla mat och service och bygga starka kundupplevelser för våra uppdragsgivare och matgäster. Förutom koncept och utveckling har Daniel stor erfarenhet av kvalitet och drift från hotell- och restaurangbranschen och vi är glada att knyta hans gedigna kompetens till Sabis, säger Madeleine Brehmer, vVD på Sabis.

Bland höstens nya uppdrag märks Sabis Ulriksdal på Peab Center; restaurang, café och FM-tjänster för Peabs nya huvudkontor, samt Sabis Solna United med restaurang, Petite Sabis shop, konferens och FM-tjänster i Skanskas nybyggda fastighet Solna United. Totalt driver affärsområdet 25 restauranger samt 14 caféer i Storstockholmsområdet.