Den 23 september tillträder Jeanine Öhrstedt Holmgren som VD på Dahls Bageri och koncernchef för Inkoba Väst AB. Jeanine har gedigen erfarenhet som VD ifrån både livsmedels- och brödindustrin och bred kompetens ifrån tillväxtbolag i Sverige och internationellt.

Dahls Bageri är en stark och välkänd leverantör av lokalproducerat bröd i Göteborgsregionen sedan 1935. I Inkoba Väst ingår även Johnséns Konditori och Böja-Bagar’n. Bolagen omsätter idag ca 260 msek och är väl representerade inom både dagligvaruhandeln, hotell- och restaurangbranschen.

-Efter många år i branschen känner jag en fantastisk inspiration att förstärka bolagen med Jeanine Ö. Holmgren, som är en väl dokumenterad och skicklig VD inom tillväxt- och organisationsutveckling. Jag hyser en stark tilltro till bolagens framtida möjligheter att utvecklas vidare och med Jeanine som ny kraft kan bolagen ta nästa steg i utvecklingen, säger Christian Jörgensen, ägare och VD.

-Jag är hedrad över att få ta över rodret efter Christian Jörgensen, en stark, driven och innovativ VD som under 35 år utvecklat en framgångsrik koncern. Jag ser fram emot att tillsammans med nya och gamla kunder och medarbetare leda arbetet och utveckla koncernen vidare med fortsatt fokus på Göteborgsregionen, säger Jeanine Öhrstedt Holmgren.