Bravo har pressat frukt till juice sedan 1973, och Bravo Smoothies är idag marknadsledare i Sverige inom kategorin smoothies. Den nya smaken ”Skogsbär” med smak av bland annat hallon, blåbär och björnbär, innehåller inget tillsatt socker eller andra tillsatser, och kommer i en 1 liter förpackning perfekt till familjen. 

— Marknadstrenden i Sverige visar att smoothie-segmentet fortsätter att öka, det senaste året med närmare 50 % i volym (Nielsen-siffror v 32 2019). För att svara på den växande hälsotrenden lanserar nu Bravo en femte smak till sitt existerande smoothie-sortiment. Smaken ”Skogsbär” har testats av konsumenter med mycket bra utfall, säger Martina Pettersson, marknadschef för Bravo .

Bravo Smoothie innehåller 100% pressade frukter och bär, och äts främst till frukost, men även som ett nyttigt och mättande mellanmål.

— Bravo har blivit en älskad favorit i svenska hushåll och är nu även Sveriges mest sålda smoothie, säger Martina Pettersson. Vår senaste nyhet ”Skogsbär” består endast av 100% frukt och bär, utan tillsatt socker eller andra tillsatser.

Bravo Skogsbär kommer i en 1 liter förpackning och går att hitta i mejerikylen på ICA, Coop och Bergendahls i hela Sverige från och med vecka 38 2019. Rekommenderat konsumentpris är 24,90 SEK.