Spendrups har under 2020 tvingats ställa in en rad olika aktiviteter och insatser för sina medarbetare efter rådande omständigheter. Som en uppmuntran till medarbetare och som tack för ett gott arbete under året har man istället valt att ge sina 1100 medarbetare 1000 kronor var i en extra gåva som kan användas på restauranger och i handeln.

Einar Botten, HR-direktör Spendrups Bryggeri

– 2020 har varit ett mycket speciellt år. Vår personal har fått hålla i och hålla ut, för att hålla i gång både företaget och livet i allmänhet. Det har varit påfrestande för alla – inte minst för många av våra kunder inom restaurang- och mötesvärlden. Som en följd av pandemin har vi dessutom varit tvungna att ställa in personalvårdande aktiviteter som fester, fikor, julluncher och andra roliga aktiviteter. Så gåvan ska väga upp lite för allt detta

– göra det möjligt för våra medarbetare att hitta på något roligt på egen hand eller med sin familj. Och den är företagets sätt att visa tacksamhet till alla medarbetare för hur de har hanterat detta speciella år, säger Einar Botten, HR-direktör på Spendrups.