I samarbete med varumärket Santa Maria bjuder influencern Margaux Dietz till tacomiddag på fredag 3 april kl 17:00. Via Youtube Live får deltagarna ta del av Margaux matlagande med familjen och uppmanas att samtidigt laga egna tacos. Resultatet kan bli Sveriges största gemensamma tacomys!

”Nu tänker ni såhär, men det är väl omöjligt i dessa tider?” skriver Margaux Dietz på Instagram. ”Nej, det är det inte, för vi ska göra den på Youtube Live såklart! Jag ska laga mat – ni ska kolla på, men ni ska också laga mat samtidigt! Jag lagar middag hemma med familjen, ni kör hemma hos er – hur kul?!”

Som förberedelse för tacomyset har Margaux publicerat ingredienserna till sitt eget tacorecept, men frågar också sina nästan 400 000 följare vad de själva har för favoritrecept. Och responsen har inte låtit vänta på sig.

– Det är roligt att det här redan väcker sådant engagemang. Vi ser fram emot att vara med och göra ett event på ett lite annorlunda sätt och sprida glädje och matinspiration i tider då vi inte kan träffas som vanligt, säger Hanna Rydmark, aktiveringsansvarig för Santa Maria Tex Mex på Paulig.

Relaterade länkar