Väddö Gårdsmejeri är i tillväxt och har satt siktet högt. I april startade de upp sitt samarbete med Movements Färskt & Mejeri-säljkår och med sina ostar kompletterar de kårens breda utbud inom mejeri.

Väddö Gårdsmejeris koncept är unikt då de ansvarar för hela förädlingskedjan på den KRAV-ekologiska gården.  Sortimentet består av flera ostar, deras burgarcheddar är unik och prisbelönt, den enda svenska och ekologiska. Grillosten är KRAV-ekologisk och har finslipade egenskaper gentemot de industriella på marknaden.

Tillsammans med Movement kommer Väddö Gårdsmejeri arbeta för att både nuvarande och framtida produkter kommer att vara självklara i butikshyllorna och få fler kunder att få upptäcka ostarna. Idag finns Väddö Gårdsmejeris ostar listade hos ICA och Coop.

– Att få jobba med Väddö Gårdsmejeri är en fröjd för självförtroendet när man ska prata grill ute i butik. Man vet att man kommer in med riktigt bra produkter när ryktena går mellan grillfantasterna att den osten ska man bara ha till burgarna i sommar om man vill nå bästa resultat. Johan lyfter även att inspelen från inköparna är densamma: De vet om att bättre ost inte går att lyfta fram om man vill nå kunder som vill ha något att skryta över när de leker hemmakockar: ja du vet, man har ju köpt Väddö och nickningarna kommer som en reflex att nu kommer man få en fantastisk burgare inom kort, säger Johan Löthman säljare hos Movement.

Vår vision är att vara det bästa säljbolaget och distributörsbolaget i Sverige. Med oss får du bred kompetens, högt engagemang och stark affärsmässighet. Vi arbetar transparent, proaktivt och nära våra samarbetspartners för att skapa försäljning ut ur butik. Tillsammans är vi över 100 medarbetare som skapar värde för dina varumärken – varje dag!