Barebells, inleder hösten med att lansera en helt ny Protein Bar i Core Bars familjen, Banana Caramel. Smak av banankola och choklad, berikad med 13 gram protein och helt fri från tillsatt socker.

I början av året lanserade Barebells den helt nya serien Protein Core Bars; proteinbars i mindre format á 40 g och i tre olika smaker. Det var ett alternativ när man önskade ett mellanmål i farten. Nu lanseras den fjärde smaken i serien: Banana Caramel med en kärna av söt banankola, täckt av choklad och toppad med krisp. Likt övriga Core Bars är den berikad med 13 gram protein per bar och helt fri från tillsatt socker.

– Våra Protein Core Bars är det perfekta snackset såväl när man är på språng och vill ha ett snabbt och proteinrikt mellanmål som innan eller efter träningen. Lagom till hösten utökar vi nu familjen av Core Bars med lanseringen av en fjärde smak i serien: Banana Caramel, en riktigt god kombination av banan, kola och choklad. Go ahead and go bananas, säger Karin Karlsson, Marketing Manager för Barebells.

Barebells Core Bars (40 g) finns sedan tidigare i smakerna Apple Pie, Brownie och Toffee. Samtliga bars i serien innehåller 13 gram protein styck och är utan tillsatt socker. Banana Caramel Core Bar finns till försäljning hos återförsäljare runtom i landet från och med vecka 38.