Till våren lanserar Festis två uppfriskande smaker som för tanken till soliga dagar och sand mellan tårna – Peach Mango och sockerfria Kiwi Pineapple. Med lanseringen breddar Festis sitt utbud av tropiska törstsläckare för alla med sommarlängtan. De nya smakerna kommer att finnas i butik från och med vecka 15.

Festis fortsätter att lansera nya läskande smakkombinationer – både med och utan socker. Efter förra årets efterlängtade sockerfria debut gör Festis det igen med nya Kiwi Pineapple. Smaken får härligt sällskap av nya Peach Mango.

-Vi är många som längtar efter att kunna resa igen och det gav oss inspiration till att utveckla två tropiska smaker som man kan njuta av på hemmaplan. En sockerfri och en sockrad för att möta Festis-fansens olika önskemål, säger Wiveca Fribert, varumärkesansvarig för Festis.

Peach Mango får smak av söt persika sällskap av tropisk mango och i Kiwi Pineapple uppstår en fin balans mellan smaken av syrlig kiwi och söt ananas. Båda smakerna friskar upp och släcker törsten – inte minst när de serveras riktigt kalla.

De nya smakerna från Festis kommer att finnas i butik från och med vecka 15.