Han kommer närmast som butikschef från Willys i Falköping. Nu tar Jesper Mattsson – en erfaren detaljist ­– över som butikschef för City Gross i Skara.

Jesper Mattsson ny butikschef på City Gross i Skara
Jesper Mattsson ny butikschef på City Gross i Skara.

– Det känns otroligt bra. Det är en butik som jag vet sticker ut från andra konkurrenter här i staden, säger Jesper Mattsson.

Själv är han uppväxt i bygden och bor i Skara, bara några meter från butiken.

Redan vid starten av sin karriär började Jesper Mattsson arbeta inom den lokala handeln i Skaraborg – något som han brinner för att utveckla än idag. Vid sina blygsamma 26 år blev han butikschef och nu är det dags att axla denna roll för City Gross.

– City Gross är en viktig aktör för Skara. Min ambition är att vår position ska bli ännu starkare och betydelsefull för den lokala handeln och invånarna.

I sin nya roll har Jesper dessutom en biträdande butikschef vid sin sida, Anna Linné som nyligen rekryterades från Ica. Även Anna är uppvuxen i Skara.

– Det känns både kul och tryggt med en så erfaren person som Anna. Vi är ett riktigt gott gäng här i Skara och jag är väldigt glad att ha fått förmånen att jobba tillsammans med mina nya kollegor, avslutar Jesper.