Från och med vecka 38 släpps nu Oumph!’s nyhet för hösten, Oumph! Balls. En produkt av hög kvalitet där fokus har varit att ta fram en bulle som blir en återkommande favorit i matlagningen, inte minst i en bred målgrupp av flexitarianer. Smakprofilen är därför tydlig men bred för att passa på de flesta middagsborden.

– Sett till smak och det breda användningsområdet är vi övertygade att Oumph! Balls kommer bli ett uppskattat inslag i vardagsmaten bland den växande skaran flexitarianer. Som alltid när vi skapar nya Oumph!-produkter har ”Food Appeal” en central roll i produktutvecklingen, säger Victoria Norviit, Brand and Category Manager på Food for Progress, det svenska livsmedelsföretaget som tillverkar Oumph!

Oumph! Balls släpps vecka 38 på ICA. Produkten är 550 g, ungefär som ett mindre storpack som räcker till hela familjen. Priset kommer att ligga på ca 49,90 kr. Höstens lansering syftar till att expandera Oumph! in i fler produktformat och därmed bli relevanta för fler konsumenter vid fler tillfällen.