Såsfantasterna Pam och James startade sitt företag i hemmet och har förstört såväl hårfönar som stavmixers i sin strävan efter den perfekta såsen. Hemma-kokandet är ett minne blott och efter sex år har de utökat sitt sortiment till hela 17 såser och vunnit ett trettiotal utmärkelser på Great Taste Awards, vad som ibland kallas för matvärldens Oscarsgala. Sauce Shops ledord är kort och tydligt; Naturligt är bäst – utan tillsatser såklart.

Inför julen lanserar Sauce Shop en ketchup med den oväntade huvudingrediensen brysselkål; Denna juliga ingrediens blandar de med vitvinsvinäger, vitlök, lök och en välbalanserad dos kryddor. Det är en spännande smakombination som passar så bra: skarp, söt och lite kryddig, lite som bräserad kål i en flaska. Använd såsen till julresterna, på levainmackan med julskinka eller varför inte med ostbrickan. Såsen är vegansk, vegetarisk och glutenfri. Du finner ingredienslistan här på vår hemsida.

En flaska innehåller 255 gram och kostar ca 69-75:00. Missa inte deras andra Limited Edition-sås för julen: Tranbärsketchup.

Sauce Shops sortiment erbjuder chilisås, ketchup, grillsås, chilimajonnäs, hamburgarsås och rub. Några gånger per år lanseras även en limited editionsås och det är just i den serien som denna brysselkåls-ketchup ingår.

Sauce Shops säljs exempelvis hos: Falköping: Falköping Saluhall, Halmstad: Gerdas Te & Kaffe, Höör: Ringsjö Fisk, Kivik: Buhres Fisk, Kungshamn: Kustcharken, Nynäshamn: Nynäs Rökeri och Fiskhall, Osby: Pecorino Ost, Skövde: Record Stockholm: Deliverkstan, Ica Liljeholmen, P&B, Parti Skandinavien, Ulricehamn: DIn Deli, Umeå: Duå, Västerås: The House of Taste, Örebro: The House of Taste