Lagom till grillsäsongen lanserar vi Kavli Amerikansk Dressing Nacho Cheese – En ny spännande och krämig ostdressing med en touch av mild chili. En efterlängtad nyhet som passa perfekt till säsongens goda burgare. 

Vår Nacho Cheese dressing passar perfekt till Nacho Burger. 
Nacho Burger är en publikfavoriter på flera hamburgerrestauranger både i Sverige och USA. Nu tycker vi att det är dags att ta fram en dressing som gör det enklare att göra Nacho Burgers hemma i köket eller ute vid grillen.                                                            

Kavlis nya krämiga ostdressing med en mild touch av chili passar till alla typer av burgare, men är förstås en given favorit till en Nacho Burger. 

Gör din egen Nacho Burger med chrunch och toppa med en rejäl klick Kavli Amerikansk Dressing Nacho Cheese. Kombinationen av krämig ost och mild chili för tankarna till det färgstarka tex mex köket. Dressingen passar till alla typer av burgare eller varför inte som ostdipp till tacos säger Annicka Hultin, Brand Manager på Kavli.

Kavli Amerikansk Dressing Nacho cheese 230 g En krämig ostdressing med en touch av mild chili. Du hittar Kavli Amerikansk Dressing Nacho Cheese på ICA, Coop, Willys och Citygross. Rekommenderat cirkapris är 18,90 kr. Kavli Amerikansk Dressing har funnits i Sverige i 40 år och idag finns det tio goda smaker i sortimentet. Kavli Amerikansk Dressing tillagas i Älvsjö och är Sveriges populäraste korv- & hamburgerdressing.