McDonald’s lanserar idag den helt nya kycklingburgaren Crafted Chicken. Denna exklusiva kycklingnyhet är oemotståndligt krispig och saftig, och innebär ett tillskott utöver det vanliga på McDonald’s meny där man återigen storsatsat på både smak och konsistens.

Crafted Chicken lanseras i två olika smaker – Black Garlic och Hot Jalapeño – och finns att köpa på McDonald’s fram till den 3 april.

Black Garlic erbjuder vi en gourmet-inspirerad smakupplevelse.

McDonald’s kampanjburgare McSelection har alltid varit de lyxigare alternativen på menyn, och idag välkomnas en ny medlem till McSelection-familjen i form av McSelection Crafted Chicken. I skapandet av burgaren har McDonald’s smakinnovatörer influerats av den trendiga streetfood-kulturen och kombinerat denna med exklusiva smaker och råvaror av hög kvalitet.

LÄS OCKSÅ: McDonald’s expansion i Sverige fortsätter

– Det känns fantastiskt kul att få lansera en krispig och exklusiv kycklingnyhet på menyn. Både våra gäster och vi på McDonald’s är stora kycklingentusiaster så det har varit extra roligt att få utveckla denna smakrika och saftiga burgare. De två smakerna gör att det finns något för alla. Hot Jalapeño är en het nyhet för de som uppskattar burgare med lite mer sting och med Black Garlic erbjuder vi en gourmet-inspirerad smakupplevelse. Jag hoppas att det kommer vattnas i munnen hos våra kycklingälskande gäster, säger Sofie Lager, marketing manager på McDonald´s i Sverige.

LÄS OCKSÅ: McDonald’s plastbantar – med krämig glass

Hot Jalapeño är en het nyhet för de som uppskattar burgare med lite mer sting.

Kycklinglårfiléerna i McSelection Crafted Chicken har en god, krispig panering, friteras på restaurangen och kycklingen serveras varm och frasig. Utöver kycklingen består Crafted Chicken Black Garlic även av italiensk majonäs, black garlic-majonäs, picklad rödlök, sallad och tomat, och Crafted Chicken Hot Jalapeño av chilimajonäs, jalapeños och sallad. McSelection Crafted Chicken kommer finnas tillgänglig på McDonald’s restauranger runt om i landet, med start idag den 3 januari till och med den 3 april.