Lönneberga, en av Sveriges mest pålitliga namn inom pålägg, tar påläggskategorin till nya höjder genom att introducera ett helt nytt bredbart pålägg tillverkat av svensk kyckling eller skinka, tillsammans med näringsrika kikärtor. Denna innovativa satsning syftar till att erbjuda ökad variation och inspiration för att förnya smaken av dagens mackor.

Lönneberga pålägg 2023.

Det nya Lönneberga Bredbart pålägget kombinerar svensk kyckling eller skinka med kikärtor för att skapa en konsistens och smakupplevelse utöver det vanliga. Med sin krämiga och lena textur, rika smaker och höga innehåll av protein och järn, utgör dessa bredbara pålägg en måttfull och prisvärd matlösning för alla.

De tre läckra smakerna som erbjuds är Lönneberga Bredbart pålägg Soltorkad tomat med kyckling, Lönneberga Bredbart pålägg Ramslök med kyckling och Lönneberga Bredbart pålägg Grillad paprika med skinka. Dessa pålägg är avsedda att tillföra en extra dimension till dina favoritmackor.

Lönneberga 2023.

Lönneberga Bredbart pålägg finns tillgängliga i butikens pastejhylla och kommer att prissättas till ca 19 kr per förpackning om 125 gram. Produkten förväntas nå butikshyllorna i vecka 36 år 2023 och utgör ett spännande tillskott till påläggssortimentet som kommer att ge smaklökarna en aha-upplevelse.

Text: Jonny Bothin – Butiksnytt