Vem vill inte ha hälsan som i en liten ask? Med en väl kyld hälsoshot redo, kan man gott säga att man kommit så nära det gamla ordspråket som möjligt. Företaget DOT SHOT lanserar nu en ny innovativ dryck baserad på kurkumin från gurkmeja. Den innehåller enbart naturliga ämnen och har en uppfriskande limesmak.

– Flytande kurkumin gör att kroppen tar upp det mycket bättre och blir mer effektiv, än liknande traditionella produkter på marknaden, säger Mårten Österlund, CEO på DOT SHOT.

Här är en shot som verkligen överraskar oss i testgruppen. Vi har provat många olika ”nyttiga”, liknande hälsoshot produkter. Det som slår oss med denna produkt är att den smakar och känns nyttig med en lätt ton av lime.

För med hjälp av naturens medicinskåp håller man sig frisk i vinter, det vill säga med superkryddor så som chili, gurkmeja, ingefära och kanel som hjälper till att maxa energin och hälsan. Gurkmeja innehåller kurkumin som ger den starka gula färgen. Kurkuminet har en antiinflammatorisk effekt och är en kraftfull antioxidant.