Skogaholm Bagarlimpa är en rustik limpa med fint gräddad yta som bakas saftig och mjuk på våra bagerier i Eskilstuna och Umeå. Nyheten är inspirerad av traditionell bageritradition och bakad med svensk skållad råg, rapsolja och med en skvätt sirap för perfekt sötma.

Den ikoniska Skogaholmslimpan är ett av marknadens mest sålda bröd och ligger många varmt om hjärtat. Bagarlimpan är en ny variant från Skogaholm i fyrkantigt format som dessutom passar perfekt att rosta.

– Det är roligt att låta Skogaholms omtyckta familj med limpor växa med en god och rustik limpa, som dessutom är perfekt att rosta. Vi vill att brödätare ska kunna njuta av en riktigt god limpsmörgås och att Skogaholms bröd ska ha en självklar plats i vardagens alla tänkbara tillfällen, säger Therese Vennberg, Senior Brand Manager, för Skogaholm på Fazer.

Skogaholm Bagarlimpa finns i butik från och med vecka 20, en förpackning väger 775 gram och rekommenderat pris är cirka 25,90kr.

Panta brödpåsen, få rabatt
Du kan panta alla Skogaholms påsar på återvinningsstationer via appen PantaPå och få en rabattkupong på ditt nästa köp från Skogaholm.  

Som en del av Fazer-koncernen arbetar Skogaholm aktivt med att minska sin klimatpåverkan. Fazer har bland annat skrivit under ”Plastinitiativet 2022” som innebär att hela den svenska verksamheten åtagit sig att ställa om till 100% återvinningsbara förpackningar senast 2022. Optimerade och mer hållbara förpackningar har även minskat användningen av plast på Fazer. I stort sett alla (99,4%) av plastförpackningarna är materialåtervinningsbara.