Den ekologiska och veganska trenden är inte längre en trend utan ett faktum. På Candy People jobbar man hårt för att ge deras konsumenter produkterna de efterfrågar och breddar därför deras veganska sortiment. Målet är att göra godis tillgängligt för alla samtidigt som man vill bli 100% gröna både för miljön och konsumentens bästa.

VegoBears finns sedan tidigare i 2 varianter; Sweet & Black, men nu lanserar de även VegoBears Sour. Detta är en EKO-vegansk produkt där de små sura björnarna är tillverkade av råvaror som kommer från ekologiskt jordbruk och innehåller endast naturliga färgämnen från grönsaker och frukt. 

Du hittar VegoBears Sour från v.38 hos: City Gross, Pressbyrån, 7-Eleven, Direkten, Handlar’n och st1. 

Deras veganska sortiment innefattar sedan tidigare: VegoBears (som är gummibjörnar i Sweet, Black och Sour), Barmony (nötbar med choklad/jordnötssmör) , Flapjacks (havrebar), Råå (dadel- och nötbar), Sura minijordgubbar, Sura colanappar, Rino (söt- och saltlakrits), Piggelin Drops (hårda karameller med smak av piggelin), Calippo Cola Drops (hårda karameller med smak av calippo), Talanda (vår nötserie) och Zinq (vårt nya sortiment av tuggummi).