Blir ”Ärtiga Linschips” nästa stora snacksfavorit? Efter linschipsen kommer Estrella med flera spännande nyheter med linser i fokus: Ärtiga Linschips Sourcream & Chili, Linschips Roasted Onion och Linsbågar Cheddar med Sourcream & Onion. Dessutom nya potatischips. Vilken blir favoriten?

Hur beskriver man bäst nyheter som dessa? ”Peas & love” kanske? Nu kan vi i alla fall presentera tre nyheter med ärtig och linsig kärlek – en kombination av efterfrågade smaker och nya råvaror. Dessutom kommer ett nytt grovräfflat potatischips till alla chipsälskare.

Ärtiga Linschips Sourcream & Chili

Ärtor har blivit en vanligare ingrediens i många produkter och nu lanserar Estrella Ärtiga Linschips med smak av Sourcream & Chili. Produkten innehåller bland annat linser, ärtor, kikärtor och mungbönor. Nyheten är vegansk och innehåller 14% protein, men det bästa sitter i smaken. Kryddan av Sourcream & Chili ger syrlighet och lite sötma som avslutas med sting från chilin. Med en finräfflad bas garanteras mycket smak.

Linschips Roasted Onion

Linschips Roasted Onion är den kanske mest efterfrågade smaken när konsumenterna sagt sitt. Estrella var först i Sverige med Linschips och intresset har inte svalnat. Estrella har i dagsläget flera Linschips i klassiska snackssmaker och Roasted Onion är ett passande tillskott i serien. En klar vinnare i butikshyllan.

Linsbågar Cheddar med Sourcream & Onion

Estrellas Linsbågar får äntligen en kompis. Linsbågar Äkta Cheddar med Sourcream & Onion är allt vi älskar med Linsbågar: krispig & spröd textur, rejält med ost och nu även syrlig, smakrik Sourcream & Onion. Kanske blir den till och med mer populär än sin föregångare?

Potatischips Triple Onions with Tomato & Cheese

Estrella lanserar även potatischips Triple Onions with Tomato & Cheese. Ett grovräfflat potatischips med generös smakprofil. Smaken av tomat och ost bjuder in till en gemytlig samvaro som toppas med uttrycksfulla löktoner, som får även den mest erfarne chipsälskare att slå trippelvolter av lycka. En briljant kombination.

Detta är snacksnyheter som levererar mer än vanligt: En bred blandning av snacks med nya råvaror och smaker för de flesta. Vi hoppas att ni njuter av sommarens sista dagar med sol och riktigt goda snacks!

Fullständigt lanseringsfönster vecka 34, 2019:

 • Ärtiga Linschips Sourcream & Chili, 100g
  Rek. pris: 20kr
 • Linschips Roasted Onion, 110g
  Rek. pris: 20kr
 • Linsbågar Äkta Cheddar med Sourcream & Onion, 125g
  Rek. pris: 20kr
 • Triple Onions with Tomato & Cheese, 275g
  Rek. pris: 20kr
 • Nätchips Sourcream & Onion, 160g
  Rek. pris: 21kr

Nyheterna lanseras 19/8 vecka 34