Djurmatsproducenten Bozita lanserar pouch i gelé: en smidig enportionsförpackning fullproppad med svenska råvaror av hög kvalitet, tillagad i Vårgårda. Det här är den andra produkten som rullar ut från Bozitas nybyggda fabrik. En produkt som faller den medvetna kattägaren i smaken.

Hög kvalitet på råvarorna, låg antibiotikahalt och strikta djurskyddslagar. Det är några av anledningarna varför efterfrågan på svenskproducerat djurfoder ökar, både i och utanför Sverige. För den svenska djurmatsproducenten Bozita är det självklart att alla produkter som tillverkas ska vara av högsta kvalitet, och produceras hemma på fabriken i Vårgårda. I fjol stod den nya pouchfabriken färdig, vilket gjorde det möjligt att addera ytterligare en produkt till utbudet, nämligen enportionsförpackningar. Nu lanseras enportionsförpackningar i gelé med smak av ren, älg, nöt, kycklinglever, lax, och abborre.

– Genom denna satsning har vi möjlighet att möta våra kunders efterfrågan på helsvenskt, våtfoder och enportionsförpackningar. Vi är väldigt stolta över att vår fabrik i Vårgårda äntligen är i produktion, säger Camilla Tjellström, Senior Brand Manager på Bozita.

Alla ingredienser i Bozitas enportionsförpackningar är naturliga och färska och kommer från den svenska vildmarken, landsbygden eller vilda vatten. Fodret är ett komplett helfoder med högt köttinnehåll. Dessutom har katterna på Tassalyckan, Bozitas egna katthem, fått testa nyheten och kan garantera hög smaklighet! 

Bozitas enportionsförpackningar i gelé kommer i smakerna ren, älg, nöt, kycklinglever, lax, och abborre. Finns butik från v. 41.