I fjol lanserade marknadsledande kattmatsproducenten Mjau sina första godisprodukter Mjau Gottebitar och Mjau Fina fisken, och de blev snabbt storsäljare! Nu får de populära produkterna sällskap av nyheterna Mjau Dubbelbitar och Mjau Goda hjärtan i kattmatshyllan.

Svenska marknaden för kattgodis växer. För ett år sedan lanserade marknadsledande kattmatsproducenten Mjau en helt ny produktserie: kattgodis. Produkterna Mjau Gottebitar och Mjau Fina fisken blev direkt populära. De senaste sex månaderna är Mjaus kattgodis det kattgodis som ökat mest i dagligvaruhandeln*. Nu välkomnas ytterligare två produkter in i familjen när Mjau Dubbelbitar och Mjau Goda hjärtan gör entré.

LÄS OCKSÅ: Delikata patéer i ny kostym

– Att leka med sin katt stärker bandet mellan katt, husse och matte. Därför är hela vårt godissortiment utvecklat för att uppmuntra till lek. Bitarna rullar, rasslar mot marken, kan fästas i snören att jaga och de varken kladdar eller smular, säger Sofia Lidenhed, marknadschef på Mjau.

LÄS OCKSÅ: Julsill för katten och Julpaté för hunden

Mjau Dubbelbitar och Mjau Goda hjärtan är tillagade med högt proteininnehåll, utan varken socker eller spannmål. Dessutom är de berikade med taurin och vitaminerna A, D och E. Precis som resterande godissortiment är de tillagade med den lekfulla katten i åtanke. Alla smakfulla produkter från godissortimentet fungerar lika bra som belöning såväl som för aktivering.

Mjau Dubbelbitar

Mjau Dubbelbitar är mjuka belöningsbitar som är fyllda med två goda smaker – kyckling och lever. De är tillagade med naturliga råvaror, är rika på protein och helt fria från spannmål och socker. Dessutom är de berikade med taurin och vitaminerna A, D och E. De varken kladdar eller smular och tack vare den rundade formen är de perfekta för att rulla. Gott och lekfullt! Kommer i påsar om 30g.

Mjau Goda hjärtan

Mjau Goda hjärtan är kärleksfulla godsaker av kalkon. De är mjuka till konsistensen och varken kladdar eller smular. De är rika på protein och helt fria från spannmål och socker och tillagade med naturliga råvaror. Dessutom är de berikade med taurin och vitaminerna A, D och E – allt för kattens bästa! De passar perfekt som belöning eller som en liten bit kärlek. Kommer i påsar om 35g.

Nyheterna finns i butik från vecka 43.