God Morgon breddar nu sitt hälsosamma juicesortiment ytterligare med två kylda shots i flerportionsflaska. Med nyheterna Ginger Shot och Ginger & Berry Shot kan hela familjen få en hälsosam start på dagen, de milda smakerna passar både stora som små och är dessutom vinnare i ett stort smaktest1. Njut av en energigivande vardagsboost med ingefära, vitaminer och antioxidanter – en liten shot med stor effekt!

Ginger Shot och Ginger & Berry Shot är två hälsosamma och välsmakande nyheter perfekta för att stärka immunförsvaret inför höstens och vinterns kalla dagar. De kylda shotsen är fullproppade med nyttig ingefära, vitaminer och antioxidanter med bevisad effekt på hälsan2 – och ger en uppiggande start på morgonen eller en uppfriskande boost senare under dagen. Den smarta förpackningen på 450 ml rymmer sju shots som kan avnjutas veckans alla dagar eller delas med resten av familjen!

– Vi vill att alla, inte bara de med en juicebar runt hörnet, ska kunna njuta av riktigt goda shots och ta del av alla dess fantastiska fördelar. Med våra kylda nyheter vill vi göra det enkelt och tillgängligt för alla att göra hälsosamma val i vardagen. De milda smakerna passar både vuxna och barn och den större förpackningen gör det smidigt att skapa en god vana som boostar immunförsvaret – alla dagar i veckan, säger Emma Hjert, Senior Brand Manager God Morgon®.

Ofta kommer tanken på att motverka en förkylning, snarare än att förebygga den. Det kan ibland vara svårt att leva hälsosamt men med Ginger och Ginger & Berry blir det enklare att vara proaktiv. En shot om dagen är en bra vana, enkel att fastna för.

Ginger Shot

En uppfriskande grön shot med en mild smak av äpple, ingefära och citron. Den innehåller tillskott av vitamin C, D och E som tillsammans hjälper till att stärka immunförsvaret och motverkar trötthet, håller skelettet starkt samt skyddar cellerna från stress2.

Ginger & Berry Shot

En fräsch, härligt rosa shot med en mild smak av äpple, hallon, ingefära och hibiskus. Med antioxidanter, vitamin B6, B12 och C samt folsyra hjälper den till att stärka immunförsvaret, bidrar till ett fungerande nervsystem, ökar cellernas ämnesomsättning och bildandet av röda blodkroppar2.

Pris och tillgänglighet

God Morgon® Ginger Shot och God Morgon® Ginger & Berry Shot lanseras v.39 2022 hos Ica, Coop och City Gross. Cirkapris: 32,90 kr för 450 ml. Flaskan ingår i svenska pantsystemet och är tillverkad av delvis återvunnen plast.