Kalifornienbryggeriet Lagunitas, känd för sin IPA, expanderar det alkoholfria utbudet genom att lansera Lagunitas Hoppy Refresher: en frisk och läskande kolsyrad dryck med smak av humle. Lagunitas Hoppy Refresher finns till försäljning på Systembolaget och i välsorterade butiker lagom till Midsommar.

Lagunitas Hoppy Refresher är en kolsyrad alkoholfri dryck inspirerad av IPA och är helt fri från kalorier, kolhydrater och gluten. Lagunitas Hoppy Refresher bryggs av en av världens ledande humlespecialister på Lagunitas bryggeri i Petaluma, Kalifornien.

För att smaksätta vattnet har man tillfört naturligt arom samt torrhumlat det med humle av sorterna Citra, Equinox och Centennial som bryggeriet även använder i sina humliga öl.

Lagunitas Hoppy är ett sofistikerat, gott & läskande alternativ med massor av humlesmak som funkar som ett utmärkt alkoholfritt alternativ till maten, Midsommarfesten eller minglet, säger Chris Westfahl, Brand Manager, Lagunitas.

Lagunitas Hoppy Refresher innehåller endast naturliga smaker. Förutom en markant doft och smak av humle innehåller den krispiga och fräscha noter från citrus såsom apelsin och lime, förnimmelse av melon och en hint av tallbarr. Det är ett friskt mineralvatten med en mjuk tropisk citruskaraktär med en lätt zestig kryddighet.

Vi är oerhört nöjda med detta festliga, sofistikerade och fräscha alkoholfria alternativ. Lagunitas Hoppy Refresher passar fint som den är, men också som en drinkingrediens. En smakupplevelse ska man ha– oavsett om man väljer alkoholfritt eller inte, säger Chris Westfahl, Brand Manager, Lagunitas.

Sommarens hetaste alkoholfria nyhet lanseras i en klassisk Lagunitasflaska om 33 cl. Lagunitas Hoppy Refresher finns på Systembolaget och i välsorterade butiker from juni. Rekommenderat cirkapris: 16:90 kronorartikelnummer 19011.