MASTER CHOCOLATIER COLLECTION är ett nytt varumärke från Lindt med utsökta praliner som presenteras i en vacker kopparfärgad ask. Passar både som gåva och att njuta av tillsammans under julfirandet.

Praliner var en av de första produkter som Lindt tillverkade. De ger uttryck för det hantverk, kvalitet och detaljrikedom som genomsyrar hela Lindts produktportfölj. Allt fulländat till perfektion av Lindts Chokladmästare.

MASTER CHOCOLATIER COLLECTION innehåller en variation av praliner med smakrika fyllningar som marsipan, rostade hasselnötter i nougat och len karamell med uppfriskande apelsin. Pralinerna är skapade med överdrag av finaste mjölkchoklad och mörk choklad.

Pralinasken är en klassisk gåva som passar till många tillfällen och även till kaffet efter middagen.

Pralinernas högtid är här. På julafton är det tradition hos många familjer att bjuda på en pralinask. Det är värt att unna sig riktigt fina praliner. Det skapar en njutningsfull och lyxig stämning, säger Veronica Edmonds, Nordisk Brand Manager för LINDT utvalda praliner.

MASTER CHOCOLATIER COLLECTION kommer i två askar, 184 gram samt 320 gram och finns till försäljning i hela landet och i Lindts egna butiker från vecka 37 2020.