Nu inleder distributören Medfour och Paradiset ett samarbete för att erbjuda fler konsumenter produkter med exklusiv manukahonung. MGO Manukahonung och MGO Halstabletter Manukahonung 300+ kommer att finnas i Paradisets alla butiker i höst.

– Det känns jättekul att kunna erbjuda våra omtyckta produkter med manukahonung även på Paradiset. Manukahonungen har antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper som inte återfinns i någon annan honungssort. Vår förhoppning är att fler konsumenter upptäcker hälsofördelarna med manukahonung för att förebygga och lindra såväl förkylning som halsont, säger Jonas Nobel, vd på Medfour.

Paradiset är en matbutik som erbjuder ett naturligt och hållbart utbud, med ambitionen att alla varor som stoppas i kundkorgen ska vara hälsosam mat till rätt pris. Med samarbetet kan Paradiset nu bredda sitt sortiment.

– Vi är hoppfulla inför samarbetet med Medfour som delar många våra värderingar om hälsosam kost. Vi är glada över att nu även kunna erbjuda livsmedel med manukahonung i vårt sortiment, säger Joe Kenndey, COO på Paradiset.

Produktinformation:
MGO Manukahonung i halterna 100+, 300+ och 600+ samt MGO Halstabletter Manukahonung 300+ som lanserades tidigare i år, kommer att finnas till försäljning på Paradiset.

Produkterna finns till försäljning från vecka 39 på Paradisets butiker i Stockholm på Brännkyrkatagatan, NK Saluhall, Siroccogatan och Gustaf Bergs väg. Rekommenderat pris för MGO Manukahonung 100+ ligger på 299 kronor, 300+ 389 kronor och 600+ 629 kronor. Rekommenderat pris för MGO Halstabletter Manukahonung 300+ ligger på 89 kronor.