Minstingens blöjor har uppdaterats till att bli ännu bättre för de små. De är extra mjuka för en bekväm känsla och kommer med nya funktioner som håller barnet torr och säker upp till 8-12 timmar. Blöjorna kommer som både byxblöjor och tejpblöjor i storlekar från Newborn upp till storlek 6. Alla blöjor är dermatologiskt testade under översyn av läkare och rekommenderas av Astma och Allergiförbundet. Märkningen innebär att blöjorna är parfymfria och skonsamma mot ditt barns känsliga hud. Blöjorna är även miljömärkta med Svanen. Det innebär att hänsyn är taget utifrån ett livscykelperspektiv – från råvara till avfall.

Förbättrad uppsugningsförmåga 
Blöjorna har ett nytt innovativt ytskikt med en aktiv kärna som ger bättre vätskefördelning i blöjan och långvarigt kapslar in vätska. Det nya ytskiktet är upp till två gånger torrare än tidigare blöja och ger omedelbar hudkomfort.

Synlig våtindikator
På utvalda storlekar finns även en våtindikator för att du enkelt ska se när det är dags att byta blöja. Den ändrar färg vid användning och hjälper även till att undvika rodnad orsakad av att ditt barn går för länge i våt blöja.

Formade för din minsting
Alla blöjor är utformade med elastiska sidor, midjeband eller resår som sluter tätt i ryggen. För en flexibel och säker passform dag som natt.

Vi arbetar aktivt för att minska vårt avtryck i stort och smått. I samband med lanseringen av de nya blöjorna har vi minskat mängden plast i handtagen genom att göra de smalare och tunnare. Dessutom består förpackningarna av mer än 50% förnybar råvara.

Samtliga blöjor finns att köpa online och i butik på Hemköp, Willys, Mat.se och Tempo.

  • Blöjor storlek 2 Newborn, 3-6 kg
  • Blöjor storlek 3, 4-9 kg
  • Blöjor storlek 4, 7-16 kg
  • Blöjor storlek 5, 12-25 kg
  • Byxböjor storlek 4, 8-14 kg
  • Byxblöjor storlek 5, 12-18 kg
  • Byxblöjor storlek 6, 12-26 kg