Apoteksgruppen fortsätter sin tillväxtresa och rekryterar en ny PR and Brand Director. Anna Bergstedt tillträder tjänsten den 21 augusti.

Anna Bergstedt kommer närmast från rollen som Head of Marketing and Communication på Sveriges största vuxenutbildningsföretag, Hermods. I sitt nya jobb på Apoteksgruppen kommer hon i första hand att fokusera på att positionera och stärka varumärket ytterligare.

Sara Mohammar, VD på Apoteksgruppen. Foto: Karina Ljungdahl

– Jag är väldigt glad för den här rekryteringen, ser stor potential i Anna och är övertygad om att hon kommer bidra till att Apoteksgruppen tar stora kliv framåt, säger Sara Mohammar, VD på Apoteksgruppen.

– Apoteksgruppen står inför en spännande tillväxtresa. Med min erfarenhet av just varumärkesbyggande, positioneringsarbete och PR kommer jag att bidra till att ytterligare stärka och kommersialisera Apoteksgruppen. För mig är kunden och kundupplevelsen alltid i fokus och det upplever jag är helt i linje med min nya arbetsgivares hållning, säger Anna Bergstedt.

Anna är utbildad inom marknadsföring med examen från brittiska universitet och har förutom lång erfarenhet från utbildningsbranschen, även en bakgrund inom detaljhandeln. Hon tillträder sin nya tjänst hos Apoteksgruppen den 21 augusti.