ANNONS

Orkla i Kungshamn, med varumärken som Abba, Kalles Kaviar och Grebbestad Ansjovis, startar nu rekrytering av 30 nya medarbetare för att kunna öka produktionen av sjömat. I nuläget handlar det om tillfälliga tjänster och som kan gå över i tillsvidaretjänster. Det rör sig framförallt om produktionspersonal, men även specialistroller, till anläggningen i Kungshamn.

Till följd av kraftigt ökad försäljning de senaste veckorna, och för att bygga upp ett större lager av säsongsprodukter inför påsk och midsommar, planerar bolaget nu att fler produktionslinjer ska köras parallellt.

– Vi letare efter engagerade medarbetare som så klart ska gilla produktion och sjömat. Tidigare erfarenhet av produktion är inte nödvändigt, även om det naturligtvis är ett plus, säger Erik Edlund, fabrikschef på Orkla i Kungshamn.

De 30 tjänsterna utannonseras nu med önskan om start så snart som möjligt.

– Som medarbetare på Orkla är du en viktig kugge i Sveriges livsmedelsförsörjning. På Orkla får du som medarbetare vara med och bidra tillsammans med härliga kollegor. Vi vill ge alla våra medarbetare en möjlighet att växa och utvecklas, säger Erik Edlund, fabrikschef, på Orkla i Kungshamn.

Mer än 90 procent av den mat som dagligvarubolaget Orkla säljer i Sverige produceras också i Sverige. Med varumärken som Felix, Abba, Anamma, Kronjäst och OLW är Orkla en av Sveriges största livsmedelsproducenter.

ANNONS