Apoteksgruppen fortsätter sin offensiva etableringsstrategi och öppnar nu sitt första apotek i Mora. Apoteket i Mora är ett franchiseapotek och är beläget på Skålmyrsvägen i det attraktiva handelsområdet Noret och kommer drivas av tre erfarna apoteksägare.

Etableringen i Mora blir Apoteksgruppens 196:e apotek och det 46:e att drivas som en franchise. Apoteket kommer drivas av apoteksägarna Mansoor, Alex och Karam.

Alla tre ägarna har alla en lång samt gedigen erfarenhet från apoteksbranschen och lärde känna varandra under studierna på Apotekarprogrammet i Göteborg. Där upptäckte de att de delar visionen och entreprenörskapet om att driva ett eget apotek. När rätt lokal, tidpunkt och möjlighet för ett franchiseapotek dök upp i Mora, var tiden inne för dem att äntligen få öppna sitt första egna apotek.

LÄS OCKSÅ: Apoteksgruppen internrekryterar ny Head of Operations

– Vi har alltid haft en dröm och vision om att en gång tillsammans få driva ett eget apotek, och äntligen är tiden inne. Tillsammans utgör vi ett team med kompetenser som kompletterar varandra väldigt bra och vi delar även samma värderingar som Apoteksgruppen, något som var avgörande för att vi ville öppna ett apotek med just Apoteksgruppen, säger apoteksägarna

Apoteket är strategiskt och praktiskt beläget i Norets handelsområde cirka 5 min från Mora Centrum. Här finns Stora varuhus och kedjor och Apoteksgruppen kommer vara placerat inne i matvarukedjan Willys lokaler i anslutning till ingången.

– Vi kommer i vårt apotek kunna erbjuda ett väldigt brett sortiment med de bästa produkterna och en förstklassig läkemedelsrådgivning till våra kunder då vi alla har gedigna erfarenheter från farmacibranschen. Vi har som mål att främja hälsa och välmående och erbjuda våra kunder den bästa tänkbara servicen. Varmt välkomna till oss på Apoteksgruppen i Mora, säger apoteksägarna.

Apoteksgruppen välkomnar Morabor till det nya apoteket på Skålmyrsvägen 33 i Norets Handelsområde från och med den 25 augusti.