Till våren 2021 kommer Aqua Nobel erbjuda sitt prisbelönta stilla källvatten i flera nya smaker, och i nydesignad förpackning. Kunderna kommer nu kunna njuta av smakerna äpple, skogsbär, granatäpple, citron lime och självklart naturell. 

Inför lanseringen av de nya smakerna har Aqua Nobel tagit hjälp från ett av de bästa aromhusen i världen och går nu över till deras ekologiska aromer för sina smaksatta produkter.

– Under 2020 har vi jobbat stenhårt för att få fram en ny och förbättrad smakrofil på vårt stilla vatten. När vi började diskutera i våras så insåg vi att även fast vattnet redan var väldigt bra så behövdes det göras förbättringar. De nya smakerna som vi tagit fram är otroligt bra och responsen vi fått på testerna än så länge är extremt positiv, säger Robin Wingårdh, VD på Aqua Nobel.

Aqua Nobels tillväxt har varit stark under året med en tillväxt på över 100% gentemot föregående år. Med kommande lanseringar i flera internationella marknader under hösten 2020 och våren 2021 ser tillväxten stark ut och förväntas att öka med över 200% till 2022.