Höstens nya smaker är här. Nu lanserar Estrella höstens smaker på tillfälligt besök: ”Kantarell, Vitlök & Chili” och ”Fyra lökar & Gräddfil”. Den 16 september landar de tillfälliga smakerna på nyskördad svensk potatis i hyllan.

Det bästa med skördetiden är säsongens råvaror och mustiga smaker. Det är nu vi njuter av hjälten i våra chips: den nyskördade svenska Lady Rosetta-potatisen i sitt tunna rosa skal tillsammans med efterlängtade smaker som värmer, säger man från Estrella.

Läs också: Ärtiga, Linsiga och Krispiga nyheter från Estrella

Kantarell, Vitlök & Chili:

I år toppas den färska, rosalätta potatisen med smaker av smörig kantarell, vitlök och värmande chili. Det är en välkomponerad och efterlängtad smakpalett som är svår att motstå.

Fyra lökar & Gräddfil:

Detta är den perfekta mixen av nyanserade lökar i höstens alla färger tillsammans med mjuk och fyllig gräddfil. En grovräfflad och intensiv höstfavorit med robust och saftig karaktär. Dessa smaker hyllar den nyskördade potatisen på bästa vis.

Läs också: Nätchips sålde slut på minuter…

Nu ser Estrella fram emot ytterligare en höst med säsongens bästa smaker på svenska, nyskördade potatisar. Vilken är din favorit?

  • Lanseras i butik den 16/9
  • Kantarell, Vitlök & Chili 250g
    Rek. Butikspris: 20kr
  • Fyra lökar & Gräddfil 250g
    Rek. Butikspris 20kr 

Läs också: ”Vem bryr sig?”: korta klipp om schysstare snacks