I samband med att produktionen i det nya bageriet i Älvsbyn kommit igång och utvecklas kommer allt fler av Polarbröds original tillbaka till butikerna. Redan nu kan konsumenter hitta både Jubileumskaka och Havretrippel i brödhyllorna – och mer väntas inom kort.

Anders-E-Johansson-vd-Polarbröd-2020-Butiksnytt
Anders E Johansson, vd Polarbröd.

LÄS OCKSÅ: Polarbröd lanserar två smaksatta hårda tunnbröd

Efter bageribranden i augusti 2020 tappade Polarbröd möjligheten att baka flera av bolagets storsäljare. Tack vare hjälp från andra bagerier kunde dock flera produkter bakas i nya versioner under namnet Polarpolare.

Men nu börjar flera av originalen, bakade i Polarbröds bagerier, återta sin plats i brödhyllorna. Innan jul kunde konsumenter köpa originalet Jubileumskaka i butik och under förra veckan har även Havretrippel börjat dyka upp i butiker runt om i landet.

– Vi kommer alltid vara otroligt tacksamma för det stöd som möjliggjorde Polarpolare. Planen i vår återbyggnad är självklart att fortsätta återlansera ännu fler av våra klassiska produkter bakade på våra bagerier i Bredbyn och Älvsbyn. Återlanseringen av Jubileumskaka och Havretrippel är bara början, säger Anders E Johansson, vd Polarbröd.

Produktionen i det nya polarbageriet i Älvsbyn ökar successivt vilket innebär möjligheter för allt fler produkter att kunna återlanseras.