Den finska likören Minttu är känd för att experimentera med olika spännande smaker. Nu släpps Minttu Choco & Nuts, en smakrik och fyllig blandning av choklad och hasselnötter tillsammans med Minttus klassiska och uppfriskande pepparmint. Minttu Choco & Nuts kommer lanseras i Systembolagets beställningssortiment i begränsad upplaga den 30 november.

Minttu har tidigare släppt limited edition-utgåvor med smak av polka, lakrits och storsäljaren kanelbulle. Nu lanseras ännu en smakupplevelse, denna gång med smak av choklad, nougat och hasselnöt – ett säkert kort för den som tycker om sött. Inspirationen kommer från krämiga hasselnötskrämer och len choklad, men trots detta innehåller Minttu Chocho & Nuts inga nötter så även nötallergiker kan njuta av drycken.

Tillsammans med en uppfriskande smak av Minttus ikoniska pepparmynta är det här en likör som kan njutas av som den är eller i en drink. Testa gärna Minttu Kaakao: blanda 4 cl Minttu Chocho & Nuts, 2 dl varm mjölk och 2 tsk chokladpulver. Avsluta med vispad grädde för en riktig foodieupplevelse.

Den 30 november lanseras totalt 800 flaskor av Minttu Choco & Nuts till Systembolagets beställningssortiment. Minttu Choco & Nuts produceras i Åbos koldioxidneutrala fabrik och är dessutom vegansk.