MAX har rekryterat Maria Branestam som ny HR-chef. Maria kommer närmast från Martin & Servera där hon varit med och moderniserat HR-organisationen, nu är hon taggad på att ta en plats i MAX Sverigeledning  från och med hösten 2021.

– Jag är jätteglad över att ha fått förtroendet att tillträda rollen som HR chef på MAX. Företaget gör en spännande resa där jag hoppas kunna tillföra energi och bidra med min erfarenhet, säger Maria Branestam som tillträder som MAX nya HR-chef.

Maria kommer ingå i MAX Sverigeledning med sin spetskompetens. Tony Jakobsson som är vice Sverige- och Norgechef berättar att MAX välkomnar tillskottet med öppna armar.

– Jag är stolt över att kunna berätta om rekryteringen, hon blir ett välkommet tillskott till ledningen. Maria har stor erfarenhet och en härlig personlighet som kommer att tillföra oss värdefulla kvaliteter i våra fortsatta satsningar framåt. Vi ser fram emot att välkomna henne till hösten, säger han.

Under sina år i branschen har Maria, utöver sin tid på Martin & Servera, hunnit agera i seniora HR roller på både Nordea och Telge.

– MAX är kända för sin företagskultur och sitt starka varumärke. Det ska bli väldigt spännande att lära känna företaget och bli en del av teamet till hösten. Jag tror mina erfarenheter kommer kunna bidra till MAX stora expansiva arbete, säger Maria.