ANNONS

Med målsättningen att ytterligare öka e-handelsförsäljningen av gräsbetat kött från ekologiska och KRAV-märkta gårdar stärker nu Gårdssällskapet sin ledning med Malin Renman som ny VD. Malin har arbetat inom e-handel och digital marknadsföring under hela sin karriär, senast som chef för Gårdssällskapets sälj- och marknadsavdelning.

Malin kommer tidigare från ledande befattningar hos bland annat Bonnier och MTG. Malin har arbetat på Gårdssällskapet i två år och är mycket välbekant med företagets verksamhet. Precis som Gårdssällskapets grundare härstammar hon från Jämtland.

“Vi vill ta Gårdssällskapet så långt det bara går, och nu är det dags för bolaget att gå in i nästa expansionsfas. Vi är därför extremt glada över att Malin tillträder som VD och kan ta bolaget till nya höjder. Malins bakgrund inom e-handel, tillsammans med hennes erfarenhet av Gårdssällskapets verksamhet gör henne perfekt för uppdraget.” säger Kenny von Walden, grundare av Gårdssällskapet.

Gårdssällskapet är en gårdsbutik online. E-handelsföretaget kombinerar dagens smidiga e-handel med den genuina känslan av en gårdsbutik. Ekologiskt kött, charkprodukter och mathantverk från utvalda ekologiska och KRAV-märkta gårdar säljs direkt till slutkonsument. Idag kontrollerar Gårdssällskapet hela kedjan från producenter via eget styckeri, förädling, packcentral och leverantörer fram till slutkonsuments dörr.

Målsättningen framåt är tydlig. Omsättningen ska öka kraftigt och bolaget siktar på att expandera till fler europeiska marknader än dagens svenska och tyska marknad.

“Gårdssällskapet är ett fantastiskt företag med genuina värderingar och jag känner mig väldigt motiverad att ta vid och fortsätta den här resan. Kombinationen av e-handel och de jordnära produkter med komplexa flöden är väldigt inspirerande. Vi hjälper våra kunder att få bra kött hem till dörren, och stöttar samtidigt våra viktiga ekologiska gårdar där god djurhållning, biologisk mångfald och gröna hagar är någonting självklart. Om vi vill ha kvar svenska bönder i framtiden måste vi värna de bönder som driver gårdar idag. Jag tror absolut att Gårdssällskapet bidrar till det.” säger Malin Renman, VD på Gårdssällskapet.

Malin Renman tillträdde tjänsten som VD för Gårdssällskapet den 1 januari 2022.

ANNONS