Falksalt lanserar Miniflingor
Vanligtvis serveras flingsalt i en skål på bordet där alla tar en nypa och smular över maten. Med Falksalts nya Miniflingor kan man nu...
Findus produktsortimentet Green Cuisine storsatsar på växtbaserat
Enligt ett pressmeddelande idag från Findus. Fler konsumenter är idag medvetna och efterfrågar hälsosamma och hållbara alternativ på matbordet. För att möta efterfrågan lanserar...
Ny Hönö Sommarkaka med smak av kardemumma
Lagom till den första sommarvärmen utökar Pågen Hönö-sortimentet med en spännande färsk smaknyhet. Med en mild smak av kardemumma sätter Hönö Sommarkaka guldkant på...
Lönneberga fyller på i kycklingdisken
Lönneberga lanserar nu två nya kycklingnyheter, en gjord på lårfilé och skivat bacon och en extrarökt variant gjord på bröstfilé.
Lönneberga Kycklingbacon - ett skivat bacon...
Carlshamn släpper havrebaserat margarin
Carlshamn skapar växtbaserade margarin och har tidigare haft namnet Carlshamn Mejeri. Eftersom våra produkter är växtbaserade sedan många år tillbaka byter vi nu namn...
Kavli Amerikansk dressing plastbantar 47 ton
Lagom till årets grillsäsong minskar Kavli plasten i stora tuben Amerikansk dressing 425g med hela 44%. Totalt för hela sortimentet Kavli Amerikansk dressing blir...